Categorie

1 Arbuşti
Stropirea grădinii primăvara de dăunători și boli
2 Arbuşti
Cum arată tipurile și soiurile de ienupăr: descrieri cu fotografii, utilizare pentru peisagistică
3 Violetele
Răsadurile de roșii au pete albe pe interiorul frunzelor
4 Trandafiri
De ce spathiphyllum usacă vârfurile frunzelor și ale altor părți și cum să-l ajute - sfaturi pentru îngrijirea la domiciliu

Image

Bonsai

Cum să crească răsaduri bune de petunie din semințe acasă

În acest articol, vă vom spune cum să crească răsaduri de petunie din semințe acasă. Reguli, sfaturi, trucuri și instrucțiuni de la grădinari experimentați.

Ce este usturoiul sălbatic: fotografie, descriere

Nu toți compatrioții noștri știu ce este usturoiul sălbatic și cum arată. Dar această plantă este o sursă valoroasă de vitamine și nutrienți, datorită căreia este utilizată pe scară largă nu numai în gătit, ci și în medicină.

Aloe - reguli de îngrijire la domiciliu

În natură, există aproximativ 340 de specii de aloe, dintre care doar câteva sunt cultivate acasă..Această plantă din genul de suculente este populară atât ca medicament, cât și ca ornament.

Fluturașul Venus: cum să îngrijești o floare

Venus flytrap (latină Dionea muscipula) aparține plantelor carnivore ale genului monotipic Dionea. Floarea crește pe coasta Atlanticului a Statelor Unite în statele New Jersey, Florida, Carolina de Sud și Carolina de Nord în soluri mlăștinoase cu un conținut scăzut de azot.

Instrucțiuni de utilizare pentru granule Hb 101

Protecție naturală pentru grădina ta În pădurile și pajiștile protejate, mai rar găsești plante bolnave, dar în grădină ne întristează constant. Motivul este în perturbarea echilibrului natural.

Uită-mă-nu floare - descrierea și caracteristicile plantei

Aproape toate femeile de pe planeta noastră sunt parțiale de flori. Cineva îi plac lalelele stricte, cineva iubește trandafirii superbi sau orhideele exotice.

Cum să plantezi corect gladioli primăvara - secretele grădinarilor

În acest articol vă vom spune când și cum să plantați gladioli primăvara în pământ: alegerea bulbilor, regulile de bază pentru plantarea și îngrijirea florilor.

Schisandra: tipuri, proprietăți, acțiune, indicații și contraindicații

Site-ul oferă informații de fond doar în scop informativ. Diagnosticul și tratamentul bolilor trebuie efectuate sub supravegherea unui specialist.

Cum să scapi de afide pe florile de casă interioare

Invazia afidelor cu flori pe plantele interioare este o problemă neplăcută, dar obișnuită. Colonia parazită crește rapid, afectând florile una câte una.

Crin de vale

Crinul văii, înscris în Cartea Roșie, este cunoscut ca o floare extrem de populară, cântată în cântece, povești, legende și mituri, a fost mult timp un simbol al primăverii și al iubirii. Dragostea populară a dus la faptul că populațiile sale au început să dispară rapid.

Cyclamen: îngrijire la domiciliu

Printre plantele de interior, ciclamenul sau violetul alpin se distinge prin înflorirea strălucitoare și frumoasă. Adesea, după cumpărarea și sfârșitul înfloririi, moare repede.

Trandafirii catarați înfloriți toată vara: 12 soiuri rezistente la iarnă

Trandafirii cataratori vor fi un decor magnific al site-ului. Florile vor umple eficient spațiile goale din curte, vor aduce o atingere fabuloasă și vor ascunde detaliile neatractive ale teritoriului.

Reguli pentru altoirea pomilor fructiferi: un crescător pentru el însuși - instrucțiuni de la „patul verde”

Capacitatea de a planta pomi fructiferi este considerată a fi aerobatică, însă, datorită recomandărilor experților Clubului Tatarstan „Patul verde”, veți putea stăpâni rapid această artă

Cum să crești un avocado dintr-o piatră acasă - cum să germinezi, temperatura de creștere

O plantă exotică de avocado crește în mod natural în țările calde. Avocado poate fi cultivat acasă? Va înflori o plantă cu semințe și va da roade?

Plantarea de lalele în aer liber primăvara

Lalelele sunt flori fermecătoare de primăvară, fără de care este dificil să ne imaginăm paturi de flori în căsuțele de vară. Se înmulțesc cu bulbi, care sunt de obicei plantați în pământ în octombrie.

Plante mari de interior cu frunze mari

Plantele interioare mari de astăzi nu sunt un lux, ci o întâmplare normală. Puteți crește un gigant acasă și puteți decora o încăpere mare cu acesta pentru a îmbunătăți mediul microclimatic, emoțional.

Plantarea și îngrijirea ageratum în câmp deschis, reproducere și soiuri

Printre varietatea de flori, uneori este dificil să decidem ce soi să cumperi pentru plantare în grădină. Poți fi atent la ageratum.

Cum poți crește ceapa din semințe acasă

Este posibil să crească ceapa din semințe într-un sezon. Ei folosesc diferite metode de creștere. Răsadurile vă permit să recoltați mai devreme. Ceapa crește bine în cutii, ghivece.

Top