Categorie

1 Trandafiri
De ce au apărut moale în ghivece cu flori și cum să le descurci corect
2 Ierburi
Tăierea, depozitarea și transportul lalelelor.
3 Bonsai
Petele negre de pe orhidee lasă cum să trateze, rădăcinile devin negre, preparate
4 Ierburi
Cum și când să plantăm ridichi pentru a obține o recoltă bună

Image

Violetele

Godetia

O persoană care vede godetia pentru prima dată se întreabă adesea: ce fel de frumusețe fermecătoare se încântă cu astfel de culori strălucitoare? Poate fi vorba despre o azalee, un clopoțel, un purpuriu sau chiar un trandafir în miniatură?

Anthurium: îngrijire la domiciliu, caracteristici ale creșterii unei flori

Anthurium este o plantă uimitoare cu un efect decorativ ridicat. Cultura are frunze verzi bogate și flori neobișnuite care atrag atenția.

Tipuri de orhidee: descrierea soiurilor și cultivarea proprie. 165 de fotografii cu orhidee și instrucțiuni video pentru îngrijirea lor

Este imposibil chiar să ne imaginăm câte specii de orhidee există.

Cum se îngrijește petuniile după germinare

Înflorirea „reginei grădinii de flori de vară” - petunia, nu lasă pe nimeni indiferent. Este suficient să plantezi doar o duzină de tufișuri pe un pat de flori pentru a admira mugurii mari multicolori toată vara.

Gutuie japoneză: cum să plantezi și să crești un arbust

Gutuile japoneze, sau Chaenomeles, nu sunt doar o plantă ornamentală, ci și o plantă fructifică. Este un arbust stufos cu frunze frumoase lucioase.

Cum să păstrați lalelele după tăiere, astfel încât să nu se ofere cât mai mult timp posibil

Lalelele multicolore arată atât de impresionant într-o grădină de flori, încât mâinile în sine ajung să taie unele dintre cele mai bune exemplare pentru a decora un apartament cu un buchet parfumat.

Flori de interior: fotografii și nume (catalog)

Plantele din casă sunt frumusețe, lejeritate, prospețime și beneficii incontestabile. Dar trebuie să combinați corect soiurile și speciile, astfel încât să se potrivească condițiilor dvs.

Flori de interior: fotografii și nume (catalog)

Plantele din casă sunt frumusețe, lejeritate, prospețime și beneficii incontestabile. Dar trebuie să combinați corect soiurile și speciile, astfel încât să se potrivească condițiilor dvs.

Expoziție de buchete și compoziții "Culorile toamnei Transbaikal"

Dar aș dori să vorbesc despre unele dintre buchete separat. Legătura inițială ne-a făcut foarte fericiți.Clasa I-A (supraveghetor S. M. Kononov): au fost 17 buchete și 4 compoziții.

De ce crezi că ferigi antice, cozi de cal, mușchi au dispărut? Justificați-vă punctul de vedere.

raspunsul tausoluția problemei Toate categoriile economic 42.696 umanitar 33.415 legal 17.860 secția școlară 592.395 diverse 16.674Popular pe site:

A prezentat pe 8 martie un zambile într-o oală, ce să faci cu el

Rusia a sărbătorit vacanța pe 8 martie, iar multe femei au primit flori ca dar în acea zi. Cineva a fost tăiat și cineva a primit și flori în ghivece, de exemplu, zambile.

Rip-grass sau Saxifrage: plantarea și îngrijirea în câmp deschis, fotografie a unei plante scurte, cu frunze din piele de nuanțe neobișnuite și muguri multicolori

Când creează compoziții originale în rockeries, pe diapozitive alpine, atunci când decorează granițele, designerii de peisaj folosesc adesea saxifrage.

Fiul caisului de recenzii cu obraz roșu

Utilizați un browser învechit. Este posibil ca acesta și alte site-uri să nu se afișeze corect pe acesta.
Trebuie să actualizați browserul sau să încercați să utilizați altul.

Mustață de aur: proprietăți și contraindicații medicinale, recenzii, cultivare, utilizare în medicina populară

Popularitatea acestei plante este în continuă creștere. Acest lucru se datorează în primul rând compoziției unice.

Cultivarea crinii de calla în grădină și îngrijirea corespunzătoare a plantei

Calla este o plantă perenă care este foarte populară atât în ​​cultura de interior cât și în grădină. În climatele calde, aceste flori pot crește în grădini tot timpul..

Alun: arbust sau copac

Alun, alun, alun (Corylus lat.) - o familie de mesteacăn, un gen de foioase. Acest gen are până la 20 de specii de plante. Locul principal de creștere: Eurasia și America de Nord.

Site despre o grădină, o reședință de vară și plante de casă.

Plantarea și cultivarea legumelor și fructelor, îngrijirea grădinii, construirea și repararea unei case de vară - toate cu propriile mâini.Crin într-o grădină de flori - cartier cu alte flori și grijăUtilizarea crinii în designul grădinii

Este posibilă transplantarea unei orhidee în timpul înfloririi: instrucțiuni pas cu pas și caracteristici de transplant

Orhideea de acasă este floarea preferată a oricărei gospodine care adoră grădinăritul interior.

Top