Categorie

1 Trandafiri
Plante bulboase
2 Ierburi
Alfalfa: rata de însămânțare la hectar și când este mai bine să semeni - primăvara sau toamna
3 Ierburi
Utilizarea zahărului ca îngrășământ pentru plantele de interior
4 Trandafiri
Cum se taie ficusul și se formează corect coroana plantei?

Image

Arbuşti

Varza de plantare: caracteristici în funcție de tip și soi

Varza este o legumă destul de populară printre grădinari. Acest lucru se datorează gustului bun și substanțelor utile care compun compoziția. Trebuie menționat că această cultură este capricioasă..

Plante ampel pentru grădină, descriere, soiuri și caracteristici, principiul îngrijirii

Plantele ampel pentru grădină sunt foarte populare, recent sunt adesea folosite pentru a crea proiecte elegante de design.

Ce flori pot fi plantate pe balcon: lista numelor, descrierea și fotografia

Recent, din ce în ce mai mulți oameni au început să decoreze balcoane, creând adevărate capodopere de flori. A fost o perioadă când ceapa verde, pătrunjelul, mararul și alte verdeațe erau plantate în cutii aici, dar acum creșterea florilor de pe balcon devine la modă.

Scylla sau pădure în câmp deschis

Scylla (scrub) este o plantă perenă bulboasă. Tolerează bine frigul și se adaptează rapid la orice condiții. Părăsirea nu va necesita mult timp și efort, în timp ce înzăpezirea albastră în sine va fi un decor excelent pentru orice grădină.

Ficus Benjamina - cele mai frumoase soiuri

Ficus Benjamin este un reprezentant viu al familiei numeroase Mulberry din clanul Ficus. Numit după botanistul britanic Benjamin Jackson. Planta perenă tolerează perfect corecția tulpinilor și a coroanei.

De ce frunzele de spathiphyllum devin negre?

Dacă vedeți că frunzele de sphipilie s-au întunecat, trebuie să determinați cauza problemei. În articol veți afla de ce frunzele și vârfurile frunzelor devin negre în spathiphyllum (floare de fericire feminină) și ce să faceți cu ea.

Anemonele - cultivarea și îngrijirea în aer liber

Anemonele sunt numele plantei. Tradus înseamnă „fiica vânturilor”. Se datorează faptului că, chiar și cu cea mai mică briză, petalele încep să se miște.

Pumilio Pine - un arbust de conifere unic pentru un complot personal

Informații succinte despre soi Culoare: verde profund. Înălțime: până la 1 m. Lățimea coroanei: până la 1,5 m. Regiuni în creștere: peste tot. Caracteristici de plantare: preferă locurile cu o iluminare bună și un substrat drenat, moderat de umed. Imunitate: medie, cu îngrijire necorespunzătoare, predispusă la o serie de boli. Durata de viață: 150-200 de ani

Care sunt primele flori de primăvară care plantează în grădină

Odată cu apariția primelor raze ale soarelui, cineva vrea să se bucure de frumusețea verdeaței, să simtă cântatul păsărilor și să inhaleze aromele diferitelor plante.

Anuale pline de umbră

Anualele tolerante la umbră cresc și înfloresc în umbra parțială ușoară. Cele mai multe anuale frumoase și de lungă durată rezistă la umbra ușoară de după-amiază de razele sclipitoare ale soarelui.

Cum să plantezi corect gladioli primăvara - secretele grădinarilor

În acest articol vă vom spune când și cum să plantați gladioli primăvara în pământ: alegerea bulbilor, regulile de bază pentru plantarea și îngrijirea florilor.

Castraveți pe balcon, crescând în sticle de plastic - ce recoltă?

Locuitorii de vară „acasă” experimentați cultivă anual castraveți pe balcon - creșterea în sticle de plastic le oferă nu numai o mulțime de pozitive, ci și o recoltă decentă de verzi, dar pentru a obține fructe proaspete gustoase, trebuie să știți ce soiuri să plantați, cum are loc plantarea, dacă trebuie să vă hrăniți cultura, cum se udă etc..

Primele flori de primăvară cu fotografii și nume

Învățarea de lucruri noi despre primele flori de primăvară este foarte interesantă și informativă. Auto-testat - această frumusețe a primăverii inspiră. Și noile cunoștințe obținute în timpul plimbărilor cu o cameră foto în pădure, plantarea plantelor în paturi de flori, chiar săpate pentru o grădină din pajiști, vor veni întotdeauna la îndemână.

Cum să plantezi o primăvară perenă și să îi oferi îngrijiri adecvate

Primula (Primula) aparține plantelor erbacee din familia primelor. Numele său, tradus din latină, înseamnă „primul”, iar oamenii l-au numit miei, un talisman al fericirii, chei.

Ce îngrijire are nevoie de o guzmanie pentru înflorirea acasă?

Guzmania este o floare frumoasă de origine tropicală. În același timp, îngrijirea ei este simplă, planta înflorește frumos și se reproduce acasă.

Caracteristicile transplantului de Zamiokulkas

Transplantul joacă un rol important în viața zamiokulkelor. Se întâmplă ca această plantă fără pretenții să moară doar din cauza faptului că a fost transplantată incorect.

9 sfaturi pentru alegerea unui fitolamp pentru răsaduri

În lunile de iarnă, răsadurile nu au foarte multă lumină solară, deoarece ziua nu durează mult. Plantele au nevoie de iluminare artificială. Pentru a oferi suficientă lumină, grădinarii folosesc fitolpe.

Agricultori din Rusia

Comunitatea fermierilor rușiSoiuri (roșii) roșii cherry pentru cultivare în țară și acasăRoșiile sunt printre cele mai populare legume. Popularitatea lor răspândită este confirmată de prezența lor în multe preparate preparate în mod tradițional în diferite țări ale lumii..

Top