Categorie

1 Trandafiri
Simplu și cu bun gust: cele mai bune soiuri de hortensie paniculă pentru regiunea Moscova
2 Arbuşti
16 cele mai bune plante interioare pline de umbră, cu nume
3 Arbuşti
Roșiile cherry - roșii cu fructe mici
4 Violetele
Cele mai otrăvitoare plante din lume

Image

Trandafiri

Cum să plantăm corect trandafirii? Plantarea de trandafiri primăvara, vara, toamna

Trandafirul este regina florilor care poate oferi grădinii tale un aspect prezentabil cu înflorirea sa luxuriantă.Să analizăm în detaliu: când să plantăm trandafiri, pregătind un loc pentru plantare, cum să plantăm trandafiri în pământ, mai ales să plantăm trandafiri primăvara, vara, toamna.

Hortensia paniculelor: alegerea celor mai bune soiuri pentru noi înșine

Varietățile de hortensie paniculară uimesc imaginația și învârtesc cu înflorire frumoasă, emanând mirosul delicat al verii. Acesta este un grup de arbuști care sunt excelenți pentru decorarea grădinilor, peluzelor și aleilor mult timp.

Coroana de anemone - plantare și îngrijire primăvara

Anemona coroanei (Anemona coronaria) aparține familiei butucilor (Ranunculaceae). Distribuit în Mediterana și Asia Mică, introdus în cultură în 1600.

Cum să ai grijă de un palmier acasă

În ultimele decenii, palmierii au început să câștige popularitate în rândul fanilor de a-și decora casele cu plante exotice. Frumusețile tropicale mari transformă premisele și amintesc discret de litoral, armonie și relaxare.

Stratificarea semințelor de sunătoare la domiciliu. Sunătoare, plantare și îngrijire

Recent, multe persoane încearcă să înlocuiască pastilele și injecțiile tradiționale cu terapie cu ajutor. Una dintre cele mai medicinale plante este sunătoare, care este din ce în ce mai cultivată.

Plante interioare nepretențioase: fotografii și nume, îngrijire necesară, caracteristici de cultivare

Mulți care doresc să-și împodobească apartamentul cu flori proaspete sunt îngrijorați că astfel de plante au nevoie de îngrijiri dureroase.

Primrose - cum să economisesc?

Cultivatorii de flori, spuneți-mi cum pot salva primule? Soțul a dat două firimituri cu o zi înainte ieri, dar una dintre ele este deja rea. Am tăiat frunzele galbene ale violetului, le-am udat amândoi nu de sus, ci într-o farfurie.

De ce au apărut moale în ghivece cu flori și cum să le descurci corect

Mijloacele grele din ghivece de flori sunt un fenomen destul de frecvent, așa că va fi util să știți: de ce încep dăunătorii, cum să-i eliminați acasă, cum să efectuați prevenirea.

De ce se usucă vârfurile frunzelor plantelor de interior?

Udarea slabă, aerul uscat sunt doar cele mai frecvente motive pentru care vârfurile frunzelor plantelor de interior se usucă. De fapt, există o mulțime de alte opțiuni pe care cultivatorii de flori nu le iau în considerare deloc.

Cum să apăzi corect petunia?

Petunia este una dintre cele mai frecvente flori de acasă. Această floare este perenă, dar în Rusia este cultivată anual. Există pur și simplu un număr imens de soiuri, soiuri și culori de petunii, ceea ce vă permite să creați paturi de flori foarte colorate și incredibil de frumoase..

Dăunători de flori de interior

Florile tale sunt bolnave, deși îndeplinești toate condițiile? În acest caz, ar trebui să suspectați un dăunător! Acasă, care sunt adesea departe de naturale, florile sunt mai vulnerabile.

Mireasa cu flori. Ingrijirea casei

Mireasa cu flori de interior: îngrijireDescrierea plantei miresei
Flower Bride interior este o mică plantă erbacee. Se remarcă prin lăstari târâți și atârnați, abundent punctat cu flori albe sau albastre, în forma lor asemănând clar cu o stea.

Cum să semeni peluza perfectă

Casa este construită, copacul este plantat, fiul este în creștere - dar programul unei vieți bune încă nu poate fi considerat îndeplinit până nu semeni o peluză: în jurul casei, sub un copac, pentru fiul tău.

Arbusti pereni înfloriți ornamentali pentru grădină

Deja la începutul primăverii, ne direcționăm toată energia creierului către planificarea unei căsuțe de vară, selectând arbuști ornamentali care ar trebui să înflorească și să ne încânte cu aroma lor pe tot parcursul verii.

Cultivarea și îngrijirea șalurilor, fotografii de recoltare și secrete ale tehnologiei agricole

Șalotii sunt numiți diferit: shrike, Ashkelon, familie. Cultura a devenit larg răspândită în Europa, ne-a venit din Asia Mică.

De ce sunt flori ale morții calla crin? Crini albi de calla: cresc acasă

Crinii de calla sau crinii de calla sunt flori neobișnuite, atrăgătoare, cu o legendă frumoasă. Ele aparțin familiei aroidilor. Originar din Africa de Sud.

Cinci soiuri de roșii negre cu un gust uimitor - descriere cu fotografie

Există multe tipuri de roșii negre, unele sunt foarte ușor de găsit în magazine, dar există și unele pe care trebuie să le căutați sau să le comandați special.

Ficus Benjamin - frunzele se îngălbenesc și cad, ce să faci

Dacă ficusul Benjamin devine galben și frunzele cad, puțini știu ce să facă. Aceasta este întrebarea principală pentru care cultivatorii de flori perplex, care au acasă această frumoasă floare decorativă cu frunze.

Top