Categorie

1 Trandafiri
Arbusti pereni pentru grădină
2 Ierburi
Spurge alb: plantare, îngrijire la domiciliu, creștere și tăiere
3 Arbuşti
Retete cosmetice cu calendula pentru frumusetea faciala
4 Arbuşti
Tipuri de arc și diferențe între ele

Image

Ierburi

Metode de reproducere pentru trandafiri

Buna ziua dragi prieteni!Așa cum am promis mai devreme, astăzi vom vorbi despre diverse metode de reproducere a trandafirilor - cele mai minunate flori din grădina noastră..

Alyssum (70 fotografii): tipuri și îngrijire corespunzătoare

Probabil ați întâlnit deseori alyssum pe parcurs, deși este posibil să nu știți nici măcar numele acestuia. Este atât de popular la cultivatorii de flori încât va fi mai dificil să găsești o grădină în care să nu crească.

Grija pentru campanula acasă: reguli de creștere, reproducere, boli

Florile de interior au fost considerate în orice moment o decorare originală a unei camere de zi. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că grija pentru campanula acasă atrage mulți fani ai florei.

Trandafir interior. Descrierea, caracteristicile, tipurile și îngrijirea unui trandafir de cameră

Știm că un trandafir poate înflori chiar și în mijlocul iernii din povestea Reginei zăpezii. Principalul lucru este îngrijirea adecvată și iubirea mâinilor îngrijitoare.

Recenzii despre trandafiri Floribunda

După cum s-a dovedit, pe site-ul nostru web există doar două discuții cu privire la cei mai abundenți trandafiri - ceaiul hibrid și ostinka. Floribunda în sine implică un trandafir abundent și înflorit constant.

Hoya carnosa - îngrijire la domiciliu

Odată, o plantă ornamentală perenă a fost numită "iederă de ceară" din cauza plăcii sale deosebite. În habitatul său natural - pădurile tropicale din Australia - înflorește frumos și vânt, împletind copaci tineri subdimensionate.

Cultivăm nuci în regiunea Moscova - o imagine de ansamblu a soiurilor potrivite

Salut cititorii mei! Înainte de a începe să alegeți soiuri de nuc pentru regiunea Moscova, aruncați o privire în jur. Dacă undeva în apropiere se găsesc lăstari de nuc gri sau negru, înseamnă că aveți toate șansele să cultivați varietăți de nuci, deci aceste nuci sunt rezistente la iarnă și sunt cei care servesc ca material de bază pentru toate celelalte soiuri cultivate..

Cum să organizați un sistem de udare în țară cu propriile mâini

Proprietarii de zone suburbane știu că o grădină, o grădină de legume, sere și o grădină de flori nu pot fi lăsate nesupravegheate mult timp.

Frunzele de orhidee se îngălbenesc: motivele și ce trebuie să faci

Orhideele sunt reprezentanți tipici ai tropice. Și deși se adaptează bine la condițiile de creștere în interior, nu este rezonabil să le tratăm ca și alte plante de interior.

Crinul interior: descriere, tipuri, plantare și îngrijire

Lily este o plantă perenă bulboasă, cu tulpină dreaptă și flori mari, frumoase în formă de clopot. Soiurile de interior includ agapanthus (crin african), amaryllis, hymenokallis (crin paianjen), hippeastrum, eucharis (crin amazonian).

Arborele de bani: îngrijire la domiciliu, înflorire, metode de reproducere, transplant, circumcizie, boli, omens, tipuri de fotografii

Nu toată lumea cunoaște o plantă ornamentală numită „crassula” sau „ticălos”, dar mulți au o idee despre cum arată un copac cu bani.

Ce trebuie să faceți dacă zamiokulkas devine galben

Suculentul crește în mediul său natural în tropica Africii, prin urmare, necesită crearea unui microclimat adecvat. În zamioculcas, frunzele se îngălbenesc din motive naturale și atunci când sunt încălcate regulile pentru păstrarea plantei.

Despre ce trandafiri tac

Trandafirul ca o floare este învăluit în secrete și mituri. Ea a însemnat infinitatea lumii și tranziția frumuseții pământești, principiul feminin și tăcerea. Regina florilor este considerată un cadou rafinat, iar culoarea trandafirului prezentat poate spune multe fără cuvinte.

Ce să faci dacă frunzele de orhidee și-au pierdut turgorul și ridurile? De ce este problema?

Uneori, din cauza îngrijirii necorespunzătoare a orhideei, are probleme cu frunzele. Frunzele devin moi, își pierd elasticitatea, se îngălbenesc.

Cum să implementați un sistem inteligent de automatizare în țară

Pentru a organiza un sistem de alimentare la o cabană de vară, în primul rând, veți avea nevoie de o sursă constantă de apă - un sistem de alimentare cu apă, o fântână, un puț sau un fel de rezervor mare.

Udare de flori interioare în timp ce în vacanță Experiență personală

Udare automată simplă pentru plante de interiorVă voi povesti despre sistemele simple și fiabile de irigare automată a plantelor de interior, pe care le folosesc eu:

Trandafiri hibrizi de ceai: plantare și îngrijire

Trandafirii sunt o podoabă a oricărui complot personal. Pasionații de grădinărit preferă adesea să decoreze zona cu tufișuri de trandafiri hibrizi. Florile sunt rezistente la influențele adverse ale mediului și cresc în climat rece și cald.

Cum să ai grijă de pelargoniu acasă?

Pelargonium are mai multe soiuri și are un aspect spectaculos. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent cu ea, deoarece planta conține uleiuri esențiale, ele sunt utilizate în medicină și parfumerie.

Top